Screenshot 2024 06 21 02 29 57 33 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

Extra: Samsung Galaxy Z Flip6 fastnar på bild i det vilda

Den 10 juli kommer Samsung med största sannolikhet visa upp nya vikbara smartphones där Z Flip6 förväntas vara en av dessa. Nu ser det ut som att mobilen läckt ut i det vilda, och vi ser väldigt många likheter mellan Z Flip6 och dess föregångare, Z Flip5.

Av allt att döma kommer Z Flip6, som förväntat, påminna mycket om sin föregångare Z Flip5 när det kommer till designen. Det ser ut som att den kommer få samma formspråk, en stor skärm på utsidan och två kameror på baksidan. Det är möjligtvis att dessa ser ut att bli något större än kamerorna i föregångaren Z Flip5 som kommer göra att åtminstone jag förhoppningsvis kommer kunna urskilja modellerna.

Sedan tidigare har det spekulerats om att Z Flip6 kommer få Snapdragon 8 Gen 3 under huven tillsammans med ett något större 4000 mAh batteri under huven. Som vanligt med rykten bör de alltid tas med en nypa salt.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *