Img 0206 1

Samsung Galaxy Z Flip6 fastnar i Geekbench

Den 10 juli kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Z Flip6. Nu ser det ut som att den här enheten läckt ut via ett prestandatest som avslöjar att modellen kommer få Snapdragon 8 Gen 3, troligtvis världen över. Det är åtminstone vad vi hoppas på!

Vidare avslöjar testet att modellen kommer med 12 GB RAM. Om dessa uppgifter visar sig stämma innebär det att Z Flip6 kommer bli den första Flipen från Samsung som kommer erbjuda 12 GB RAM Företagets tidigare Flip modeller har alla haft 8 GB RAM. Vi ser också att enheten troligtvis kommer med Android 14 från start.

Sedan tidigare har det spekulerats om att modellen kommer få nya uppgraderade kameror tillsammans med ett något större batteri som sägs vara på 4000 mAh, upp från 3700 mAh som Z Flip5 erbjuder.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *