Annons

Det är inte helt ovanligt att Samsung förnyar produkter under samma namn. Det senaste exemplet var Samsung Galaxy Tab S6 Lite som företaget visade upp i ny tappning.

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung någon gång under året kommer visa upp en ny smartwatch som kommer heta Galaxy Watch FE.

Trots det nya namnet sägs det inte vara en ny smartwatch, åtminstone inte till det yttre. Det sägs att klockan kommer se ut som Galaxy Watch 4 Classic, något som bland annat innebär att den kommer få en fysiskt roterande ram.

Via

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply