Annons

I och med Huawei Mate 60 Pro introducerade Huawei något som åtminstone USA inte trodde var möjligt, ett eget Kirin-chipp. Dessutom verkar chippet vara riktigt bra. Det har däremot gått lite tid sedan Huawei visade upp Mate 60 Pro och snart kan det vara dags för P70-serien. Det ryktas om att den kommer visas upp den 20 april.

Nu ser det ut som att Huawei P70 Art fastnat i benchmark. Här framgår det att telefonen troligtvis kommer med ett helt nytt chipp från Huawei. Vi ser också att den kommer få 12 GB RAM och att HarmonyOS, företagets egna operativsystem, kommer bygga på Android 12.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply