Annons

Först ryktades det om att Huawei skulle hålla ett event i mars. Så blev aldrig fallet. Nu har en bild läckt ut som avslöjar att tillverkaren kommer hålla låda den 20 april det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya P70-serien som enligt uppgifter kommer bestå av fyra olika modeller.

Källan menar att Huawei kommer visa upp P70, P70 Pro, P70 Pro+ och P70 Art under evenemangets gång. Man menar att samtliga modeller kommer drivas av Kiruna 9000S under huven, vilket är samma chipp som Mate 60 Pro har.

Däremot säger man att P70 kommer få en 6,56″ skärm medans övriga modeller kan få 6,78″. Samtliga modeller uppges få stöd för 68W trådad laddning liksom trådlös laddning.

Via

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply