Annons

I september kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 16-serien. Nu har det inkommit uppgifter om att Apple kommer fortsätta använda titan även i årets Pro-modeller, men det sägs att Apple kommer göra en betydande förändring.

Enligt en källa kommer iPhone 16 Pro och 16 Pro Max få en ram som kommer vara av den blanka sorten istället för den behandlade ytan som iPhone 15 Pro och 15 Pro Max har. Detta kan betyda att Apples flaggskepp kan bli fingeravtrycksmagneteter.

Sedan tidigare har det spekulerats om att modellerna kommer få en extra knapp a la Sony.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply