Annons

I mitten av maj kommer det troligtvis hända grejer! Mer exakt 14 maj kommer sökjätten Google hålla låda där man inte enbart förväntas prata mjukvara utan också om lite ny hårdvara. Det är möjligt att Google nu råkat avslöja hur Pixel 8a kommer se ut. Detta tillsammans med specifikationer för enheten från en källa.

Av bilden att döma kommer telefonen bli tillgänglig i två kulörer: blått och vitt. Vi ser två kameror på baksidan, varav källan säger att den primära kameran kommer få 64 MP-upplösning medans den sekundära vidvinkelkameran kommer erbjuda 13 MP-upplösning.

Telefonen sägs också få en 6,1″ skärm med upp till 120Hz för första gången i en Pixel A-modell. Gällande prestandan sägs den få Tensor G3 med 8/128 eller 8/256 GB minne. Telefonen sägs vidare få ett 4500 mAh-batteri och drivas av Android 14.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply