Annons

Sony kommer med största sannolikhet hålla ett event någon gång i mitten av maj det här året där Xperia 1 IV med största sannolikhet kommer visas upp. Nu har OnLeaks släppt ett antal bilder som visar hur Xperia 1 VI kommer se ut. Vi ser att modellen kommer påminna mycket om sin föregångare när det kommer till det yttre. Sedan tidigare har det spekulerats om att 1 VI kommer bli Sonys första smartphone i Xperia 1-serien att erbjuda formatet 19,5:9. Detta då alla föregångare i serien haft formatet 21:9. Det sägs också att telefonen kommer få en 6,5″ skärm med QHD+-upplösning och inte UHD-upplösning som alla föregångare haft. Telefonen lär bli ett renodlat flaggskepp, något som bör innebära att mobilen kommer med Snapdragon 8 Gen 3 under huven.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply