Annons

14 maj kommer vi troligtvis se Googles nya smartphone i mellanklassen, Pixel 8a. Nu har Android Headlines släppt en bild som visar att telefonen kommer bli tillgänglig i fyra kulörer, färger som Google enligt källan (från vänster till höger) kommer kalla för mint, porcelain, obsidian och bay.

Det innebär att mobilen kommer bli tillgänglig i samma färger som Pixel 8 Pro, inklusive ”mint”. Det är inte allt. Man delar också med sig av lite specifikationer för mobilen. Framsidan sägs få en 6,1″ skärm med 90Hz och Tensor G3 sägs sitta under huven och driva mobilen, vilket är samma chipp som sitter i Pixel 8 och 8 Pro. Det nämns också att enheten med största sannolikhet kommer få ett 4500 mAh-batteri, vilket skulle innebära att 8a skulle få ett något större batteri än det 4385 mAh-batteri Pixel 7a erbjuder.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply