Annons

Det tog ett antal år innan OnePlus slog sig in på tablet marknaden. Förra året var ett år då OnePlus visade upp många surfplattor, inte bara sin första surfplatta OnePlus Pad utan också Pad Go vilket var en billigare version av Pad.

Nu har Max Jambor avslöjat att OnePlus med största sannolikhet kommer hålla ett event någon gång under andra halvan av 2024 där vi kommer få se nya Pad 2. Det är oklart vilka egenskaper plattan kommer få, men förhoppningsvis är detta något vi kommer få reda på med tiden.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply