Annons

Det har länge pratats om att biltillverkaren Polestar kommer visa upp en egen smartphone, typ som kinesiska konkurrenten Nio gjort. Nu har Polestar släppt en bild som visar hur deras telefon kommer se ut. Vi vet sedan tidigare att samma företag som byggt ihop Meizu 21 Pro även tillverkar Polestar Phone.

Det innebär att den här telefonen kommer bli ett fullständigt flaggskepp med bland annat Snapdragon 8 Gen 3 med upp till 16 GB RAM och 1024GB minne, en 6,8″ skärm med 120Hz och en fingeravtrycksläsare placerad under displayen.

Precis som i Nio:s fall hoppas jag att det är mjukvaran som ska erbjuda det där lilla extra och att Polestars telefon ska fungera extra bra med deras bilar. Företaget har sagt att man kommer släppa en video som ska vara ”revolutionerande” den 16 april. Det blir oerhört intressant att se vad man kommer visa upp då!

Via

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply