Annons

Motorola höll nyligen ett event där tillverkaren visade upp det nya flaggskeppet Edge 50 Ultra. Detta är den första mobilen på den globala marknaden som erbjuder Snapdragon 8s Gen 3. Men utöver att erbjuda ett kraftfullt chipp erbjuder mobilen även upp till 125W trådad laddning och en display som uppdateras snabbare är många av konkurrenterna.

Mobilen bygger på en 6,5″ skärm med Full HD+-upplösning med upp till 144Hz uppdateringsfrekvens tillsammans med maximalt 2500 nits ljusstyrka.

Under huven sitter som sagt Snapdragon 8s Gen 3 med upp till 16 GB RAM och 1024 GB minne. På baksidan har mobilen fått en primär 50 MP-kamera, en sekundär 64 MP-kamera med 3x optisk zoom och en tredje 50 MP-kamera för vidvinkel.

Edge 50 Ultra erbjuder ett 4500 mAh-batteri med 125W trådad laddning och 50W trådlös laddning. Motorola har också tänkt utanför boxen med Edge 50 Ultra då den kommer finnas tillgänglig i en version vars baksida är gjord i äkta trä.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply