Annons

Det är Max Jambor som varit i farten de senaste dagarna. Han menar att OnePlus kommer hålla ett event någon gång under den andra halvan av 2024 och att man där kommer tillkännage en ny high-end produkt i OnePlus Pad 2. Det då surfplattan sägs erbjuda Snapdragon 8 Gen 3 under huven enligt Max.

Det skulle verkligen vara en rejäl uppgradering från föregångaren OnePlus Pad som har Mediatek Dimensity 9000 under skalet.

Det spekuleras inte om många andra egenskaper för tillfället, men eftersom det är en produkt från OnePlus så lär det mesta bli ultra snabbt, så även laddningen.

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

Leave A Reply