Galaxy Tab S10 Ultra Render 2 711x400

Är det så här Samsung Galaxy Tab S10 Ultra kommer se ut?

Samsung kommer förhoppningsvis visa upp nya Galaxy produkter den 10 juli. Nu ser det ut som att Galaxy Tab S10 Ultra kan ha fastnat på bild, och vi ser en design som vi känner igen från tidigare Galaxy Tab Ultra modeller som Samsung släppt.

Vi ser att enheten med största sannolikhet kommer få en flärp på långsidan, som företagets nuvarande Tab S9 Ultra. Det ser också ut som att modellen kommer få två kameror på baksidan.

När det kommer till specifikationer sägs det att surfplattan kommer få en 14,6″ skärm tillsammans med Snapdragon 8 Gen 3.

Som vanligt med rykten bör de alltid tas med en nypa salt.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *