Gsmarena 001 (35)

OnePlus CE4 visas upp 1 april, många specifikationer avslöjade

Den 1 april kommer det hända grejer i Indien. OnePlus håller ett event där man kommer visa upp nya, prispressade OnePlus CE4. Företaget har under de senaste veckorna släppt ny information om enheten på löpande band där det bland annat framkommit att enheten kommer köra Snapdragon 7 Gen 3 under huven och att den kommer med upp till 8 GB RAM och 256 GB minne.

Nu har man dessutom avslöjat att enheten kommer få en skärm som kommer kunna uppdatera upp till 120 gånger per sekund och att enheten kommer få oerhört snabb laddning. Det spekuleras om att mobilen kommer erbjuda 100W-laddning, vilket i sådana fall skulle vara lika snabb laddning som flaggskeppet OnePlus 12. Eftersom telefonen presenteras globalt så blir den förhoppningsvis tillgänglig i Sverige.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *