Images Top Kv Mo Eu

OnePlus Open erhåller ÄNTLIGEN stabila Android 14 världen över

I slutet av januari släppte OnePlus en beta-version av Android 14 tillsammans med OxygenOS 14 till flaggskeppet OnePlus Open. Detta var dock till en ytterst begränsad målgrupp. Nu har företaget börjat pusha ut den här uppdateringen till alla som inte varit med i något beta-spektakel.

Det är i USA användare börjat rapportera om att Android 14 dykt upp i deras OnePlus Open-telefoner. Uppdateringen väger in på drygt 2.5GB och det lär såldes ta lite tid att hämta hem och installera den.

OnePlus skriver i sin changelog att man bland annat nu gjort det möjligt att dra filer från Open till andra produkter företaget har som kör Android 14. Dessutom innehåller uppdateringen februari månads säkerhetsuppdatering.

Den har som sagt börjat dyka upp i USA, så det är förhoppningsvis bara en tidsfråga innan den dyker upp i Sverige.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *