Oneplus Nord 3 Oxygenos 14.0.0.500 Update 1140x641

Ny uppdatering till OnePlus Nord 3 innehåller ny säkerhetsuppdatering och andra nyheter

OnePlus under de senaste dagarna börjat skicka ut en ny uppdatering till Nord 3. Den här uppdateringen innehåller dels säkerhetsuppdateringen för februari månad, men dessutom innehåller den två nya finesser. Uppdateringen heter OxygenOS 14.0.0.500.

Som ovan nämnt innehåller den säkerhetsuppdateringen för februari månad. Men utöver detta kan du efter att ha laddat ner uppdateringen äntligen låsa upp din Nord 3 med fingeravtrycksläsaren utan att behöva tända displayen. Dessutom har OnePlus lagt till en bubbla för ikonen som du använder för att styra inspelning av skärmen.

Uppdateringen skickas ut löpande men har inledningsvis rullats ut i Indien.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *