Moto Edge 50 Pro Exclusive Leak Ah 04 1420x1420 1

Bilder och specifikationer på Motorola Edge 50 Pro läcker ut i förtid

Inom kort sägs det att Motorola kommer hålla ett event i Kina där tillverkaren med största sannolikhet kommer visa upp X50 Ultra. Den här mobilen kommer med största sannolikhet lanseras på den globala marknaden vid senare tillfälle vid namn Edge 50 Pro. Nu ser det ut som att bilder och specifikationer på enheten sipprat ut på webben, och det framgår bland annat att mobilen kommer bli tillgänglig i tre färger.

Vi ser en klassisk svart och en lila variant. Dessa ser ut att få en baksida i konst-läder. Men det ser också ut som att Motorola kommer släppa en vit version av mobilen med en baksida i glas.

Vi ser att mobilen kommer få tre kameror på baksidan. Det sägs att den primära kameran kommer få 50 MP-upplösning och att zoom-kameran ska erbjuda 6x optisk zoom. På framsidan påstår man att Edge 50 Pro kommer få en 6,7″ skärm som ska kunna uppdateras i imponerande 165Hz. Under huven kommer naturligtvis Snapdragon 8 Gen 3 sitta. Detta tillsammans med 12GB RAM och 256GB ROM.

Det sägs också att mobilen kommer erbjuda ett 4500 mAh-batteri med 125W trådad och 50W trådlös laddning. Den lär också lanseras med Android 14 från start.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *