Moto X50 Ultra Ai Teaser Video In China

Första teasern för Motorola Edge 50 Pro släppt i Kina?

Sedan en tid tillbaka har ett kommande flaggskepp åkt genom verifiering. Flaggskeppet kommer från Motorola och det förväntas röra sig om uppföljaren till Edge 40 Pro. Nu har Motorola släppt en teaser för en smartphone som kommer kallas för X50 Ultra i Kina, och jag misstänker att den kommer gå under namnet Edge 50 Pro utanför Kina.

Vi ser en mycket svag siluett av enheten och det är svårt att säga något om telefonens design baserat på den här bilden. Däremot står ”AI” med i bilden så jag antar att Motorola kommer utrusta mobilen med ett gäng smarta funktioner. Typ som Google och Samsung gjort med sina flaggskepp.

Desto tydligare är en teaser som visar en Formel 1-bil. Detta kan bara betyda en sak; att X50 Ultra kommer vara oerhört snabb. Detta antyder givetvis att Snapdragon 8 Gen 3 kommer sitta under huven i mobilen.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *