Samsung Galaxy A72 Awesome White Violet Blue Black Featured

Samsung Galaxy A72 erhåller One UI 6, baseras på Android 14

För någon månad sedan var det världens fart på Samsung. Företaget skickade ut Android 14 till äldre smartphones nästintill dagligen. Nu har det gått en tid sedan företaget skickat ut Android 14 till någon smartphone.

Detta fram tills idag. Samsung har under dagen påbörjat utrullningen av gränssnittet One UI 6 tillsammans med Android 14 för A72. Uppdateringen heter A725FXXU6EXB3. One UI 6 innehåller bland annat lenare animationer, något som förhoppningsvis kommer göra att A72 kommer kännas som en kvickare smartphone. Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *