Galaxy Fold 6 Render 3 768x576

Färgerna för Samsung Galaxy Z Fold6 och Flip6 kan ha läckt

I början av juli sägs det att Samsung kommer hålla ett event där vi troligtvis kommer få se nya Z Fold6 liksom Flip6. Nu har det inkommit uppgifter om vilka kulörer företagets kommande vikbara modeller troligtvis kommer bli tillgängliga i.

Om vi börjar med Samsung Galaxy Z Fold6 sägs det att den här mobilen kommer bli tillgänglig i kulörerna silver, ljusrosa och mörkblått. Innebär det att Samsung kommer hoppa en svart version av Z Fold6? Det hade i sådana fall varit första gången Samsung inte skulle visa upp en Fold i svart.

Om vi går vidare till Z Flip6 ser det ut som att den här modellen kommer bli tillgänglig i silver, gult, ljusblått och ljusgrönt.

Sedan tidigare har det spekulerats om att dessa modeller kommer få större batterier än sina föregångare och Snapdragon 8 Gen 3 under huven.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *