Gsmarena 001 2024 03 05t202723.827

Samsung Galaxy A55 kan presenteras 11 mars, har läckt i det vilda tillsammans med specifikationer

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i Indien den 11 mars där tillverkaren kommer visa upp nya A35 och A55. Jag misstänker att telefonerna kommer visas upp samtidigt eller innan dess utanför den indiska marknaden. Utöver detta har specifikationer troligtvis läckt ut för enheten samt en bild som visar enheten i det vilda och att den kommer bli tillgänglig i en mycket unik gul kulör.

Det framgår, av en återförsäljare i Belgien, att telefonen kommer få en 6,6″ skärm tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer Exynos 1480 sitta (åtminstone i Europa) och mobilen kommer bli tillgänglig i en version med 8 GB RAM och 128 GB ROM. Återförsäljaren skriver också att telefonen kommer få en primär 50 MP-kamera, en 12 MP-kamera för vidvinkel och en 5 MP-kamera för närbilder.

Sedan tidigare har det spekulerats om att A55 kommer få en display med upp till 120Hz. Dessutom sägs det att Samsung kommer sälja mobilen i en 12/256GB-version utöver varianten som listas ovan.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *