20240305 005121

Samsung Galaxy F15 nu officiell, har stöd för fyra stora OS-uppdateringar

Samsung har under dagen visat upp Galaxy F15 för den indiska marknaden. Trots att den blir exklusiv för den indiska marknaden vill jag skriva om den eftersom det bland annat är den första telefonen i sitt prissegment som erbjuder stöd för fyra stora OS-uppdateringar. Telefonen kommer med Android 14 och kommer såldes uppdateras till Android 18.

F15 kommer med en 6,6″ skärm med  Full HD+-upplösning tillsammans med en skärm som kan uppdateras i 90Hz. Panelen är av SUPER AMOLED-typ. Under huven hittar vi Mediatek Demensity 6100+ med 4/128 eller 6/128 GB minne. Telefonen har tre kameror på baksidan: en primär 50 MP-kamera, en sekundär 5 MP-kamera och en tredje 2 MP-kamera som Samsung säkert enbart tryckt dit för att det ska se bra ut på pappret!

Utöver väldigt många år med systemuppdateringar är batteriet en annan sak som imponerar. Mobilen har ett 6000 mAh stort batteri. Inte tillsammans med 10W laddning utan 25W laddning, vilket är lika snabb laddning som flaggskeppet S24 erbjuder.

Telefonen kostar motsvarande 13 000 indiska rupier, vilket motsvarar cirka 1700 svenska kronor. Imponerande!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *