20240228 140501

Så dyra kan Samsung Galaxy Z Flip6, Z Fold6 och Z Fold6 Ultra bli

För första gången någonsin sägs det att Samsung kommer presentera en Ultra-version av flaggskeppet Z Fold6. Men bara genom att lyssna på ordet ”Ultra” så låter det som en oerhört exklusiv och dyr produkt. Detta är något Samsung också bevisat med Ultra modellerna i S-serien.

Hur dyr skulle en Ultra såldes kunna bli i vikbart format? Svar: jättedyr. Anthony har nyligen laddat upp en Tweet där han går igenom vilka priser han gissar att årets modeller i Z-serien kommer få. Det är intressant att han nämner Z Flip FE eftersom jag inte tror att Samsung kommer presentera någon sådan och ni bör ta dessa uppgifter med en stor skopa salt.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *