Img 20230702 174532 1108x831

OnePlus Nord 4 kan bli ett prestandamonster

OnePlus är kända för att utrusta sina smartphones med den bästa prestandan, och det ser inte heller ut att bli annorlunda framöver. Nu har det inkommit rykten om att OnePlus Nord 4 kan få en helt ny processor från Qualcomm, kallad Snapdragon 7+ Gen 3. 

Dessutom sägs det att modellen kommer få upp till 16 GB RAM och 1024GB minne. Det skulle vara helt galet, men väldigt typiskt OnePlus, om man skulle utrusta en smartphone i mellanklassen med så mycket internt minne. Utöver detta uppges det att telefonen kommer få en ram i plast och en fram och baksida i glas.

Sedan tidigare har det spekulerats om att modellen kommer få ett 5500 mAh batteri med 100W trådad laddning. Det är också möjligt att uppföljaren till Nord 3 kommer lanseras som Nord 5 eftersom siffran fyra beskrivs som otur i Kina.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *