Gsmarena 001 (23)

OnePlus 12R Genshin Impact Edition presenterad

OnePlus har under dagen introducerat 12R Genshin Impact Edition för världen. Den här modellen har bland annat fått en speciell ytbehandling på baksidan så att den ska vara riktigt len på baksidan och såldes trevlig att hålla i.

Modellen kommer som jag misstänkte med 16 GB RAM och 256 GB ROM som standard och som enda modell. Förutom att utsidan är väldigt anpassad så är även mjukvaran det med ett tillhörande Genshin Impact-tema med flera coola animationer så som när telefonen startar upp och när du låser upp den med fingeravtrycksläsaren. Dessutom är tillbehören Genshin Impact-inspererade, vilket inte hör till vanligheterna.

OnePlus säger att man samarbetat med den japanska spelutvecklaren och man kan spela det grafik krävande spelet med 59FPS i över en timme utan några problem. Dessutom ska 12R Genshin Impact erbjuda flera spelinställningar som vi aldrig sett i spelet tidigare. Mobilen är i övrigt precis samma telefon som vanliga OnePlus 12R, något som bland annat innebär att den drivs av Snapdragon 8 Gen 2.

Telefonen kostar 9490 på OnePlus hemsida men verkar just nu finns till kampanjpris 8990 kronor.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *