Google Pixel Fold

Påstådda uppgifter om prestandan i Pixel Fold 2

Google Pixel Fold blev enligt många en flopp, men enligt många också en lyckad produkt. Jag tillhör de sistnämnda som verkligen gillade Pixel Fold. Nu har det inkommit uppgifter om hur uppföljaren kan bli när det kommer till prestandan, och det sägs att den här modellen bland annat kommer utrustas med Tensor G4 och inte Tensor G3 som man kunnat tro med tanke på att den förväntades visas upp i maj.

Samtidigt har det inkommit uppgifter om att Google kan komma att visa upp Pixel Fold 2 i oktober tillsammans med Pixel 9 & Pixel 9 Pro. Det skulle förklara valet av Tensor G4 och det skulle kännas som det mest logiska. Dessutom sägs det att Pixel Fold 2 kommer få 16 GB RAM istället för 12 GB som Pixel Fold har. Det verkar dock som att telefonen fortsatt kommer få 256 eller mer lagringsutrymme.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *