O Android 14 Tem Esses 14 Recursos Incriveis Que Voce 1140x527.jpg

Rykte: nyare Google Pixel-telefoner kommer snart kunna anpassa displayen efter regnet

Ett av de största problemen som finns med dagens smartphones är att de allra flesta (exklusive OnePlus 12) får fnatt om du försöker navigera displayen när det regnar ute, och så har det varit i väldigt många år.

Nu ser det ut som att en kodstring upptäcks i källkoden till nästa beta av Android där det finns något som heter ”Adoptiv touch”. Detta är en funktion som enligt källan ska innebära att displayen i nyare Google Pixel-telefoner förhoppningsvis kommer kunna anpassa skärmen så att den exempelvis fungerar i regnet. Mycket trevligt! Förhoppningsvis kommer kommer Google släppa den här funktionen inom en mycket snar framtid!

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *