Gsmarena 004

Efter Pixel 9 Pro: här är renderingar på Google Pixel 9

Igår skrev jag en artikel om att CAD-renderingar skapats på årets flaggskepp från Google. Nu är skaparen tillbaka. Denna gång med renderingar på vanliga Pixel 9, och av bilderna att döma kommer den här modellen påminna mycket om Pixel 9 Pro.

Till skillnad från Pixel 8 ser det ut som att Pixel 9 kan få tre kameror på baksidan istället för två som Pixel 8 har. Precis som 9 Pro verkar det som att den vanliga modellen också kommer få en platt ram och en betydligt plattare yta runt kamerorna på baksidan.

Av bilden att döma är det möjligt att även vanliga Pixel 9 kommer få en matt yta på baksidan.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *