Pixel 9 Pro Render Leak 4 1 1140x570

Kommer Google Pixel 9 Pro ser ut så här?

Google kommer med största trolighet inte hålla låda förens i oktober. Men redan nu kan en rendering vis hur Pixel 9 Pro kan komma att se ut, och det ser ut som att Google kan komma att efter Samsung och Apple när det kommer till designen.

Till skillnad från Pixel 8 och 8 Pro verkar det som att Pixel 9 Pro kommer få en platt ram, eller som jag kallar det: en vass ram. Jag är inget stort fan av den här designen. Vi ser också att den här modellen troligen kommer få tre kameror på baksidan.

Det är trots allt cirka tio månader tills dess att Google förväntas hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp årets Pixel-flaggskepp. Mycket kan hända fram tills dess.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *