Oneplus Ace 3 Pro Color Options 1068x847

OnePlus släpper bild på Ace 3 Pro, kommer i tre olika materialval

Det verkar som att OnePlus kommer visa upp en ny smartphone i mellanklassen inom en snar framtid. Modellen kommer med största sannolikhet gå under namnet Ace 3 Pro i Kina. Nu har OnePlus släppt en bild som visar att mobilen kommer bli tillgänglig i tre olika kulörer där varje kulör kommer få ett eget material.

Källan menar att den vita versionen kommer få en baksida i keramik, den gråa en baksida i glas och den gröna versionen sägs få en baksida i syntetiskt läder.

Det sägs att modellerna kommer bli tillgänglig med upp till 24 GB RAM med 1024 GB minne. Sedan tidigare har det spekulerats om att modellen kommer få Snapdragon 8 Gen 3 tillsammans med en 6,8″ skärm. Dessutom sägs det att modellen kommer få en primär 50 MP-kamera, en 8 MP-kamera för vidvinkel och en 2 MP-kamera för bokeh.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *