Pixel 8 F 1696432375950 1696432382647

Google Pixel 8 kommer inte få Gemini Nano på grund av prestandan

Google Pixel 8 har inte fått och kommer inte heller få Gemini Nano. Detta är något som företaget nyligen gått ut och berättat i ”The Android Show”. Detta trots att Pixel 8 Pro, som använder samma Tensor G3-chipp, fått Gemini Nano i december förra året. Men det finns trots detta en skillnad mellan modellerna när det kommer till prestandan: mängden RAM-minne. Företagets flaggskepp erbjuder 12 GB RAM medans Pixel 8 erbjuder 8 GB RAM.

Jag har under en längre tid påpekat att jag tycker 8 GB RAM är lite väl lite i ett flaggskepp år 2023/2024, och nu ser vi ett real life exempel på detta. Frågan som kommer härnäst är: kommer Google Pixel 8 verkligen få sju år med systemuppdateringar? Jag är fortsatt mycket tveksam till om så kommer bli fallet.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *