20240304 184111

Polestar Phone kan ha läckt ut i det vilda

Det har spekulerats om att biltillverkaren Polestar kommer visa upp en smartphone. Nu ser det ut som att företagets kommande smartphone kan ha läckt ut, och vi ser hur den här modellen kommer se ut på framsidan. Sedan tidigare är det känt att Polestar samarbetar med Meizu för att ta fram mobilen.

Designen för telefonen som vi ser här ovanför påminner mycket om Meizu 21 Pro när det kommer till designen. Det innebär att modellen kan bli hyfsat avlång. Sedan tidigare har det spekulerats om att detta kommer bli ett flaggskepp med bland annat Snapdragon 8 Gen 3 under huven tillsammans med upp till 16GB RAM-minne.

Jag misstänker att Polestar även utvecklat mjukvaran så att den kommer fungera extra bra ihop med företagets bilar.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *