20231013 163702 00001

Rykte: Samsung Galaxy Z Flip6 och Z Fold6 presenteras 10 juli

Enligt uppgifter som Mobilegeeky tagit del av är det mycket möjligt att Samsung kommer hålla ett event den 10 juli där vi troligtvis kommer få se de nya flaggskeppen Z Fold6 och Z Flip6 visas upp för den globala marknaden.

Det har sedan tidigare spekulerats om att dessa modeller kommer erbjuda betydligt större batterier än sina föregångare. Det framkommer att Z Flip6 troligtvis kommer få ett 4000 mAh batteri, upp från 3700 i dagens Flip. Dessutom sägs det att Fold6 kommer få ett 4600 mAh batteri, något som kan jämföras med dagens Fold som har ett 4400 mAh batteri. Däremot sägs det att Samsung kommer fortsätta erbjuda lika långsam laddning på 25W.

Modellerna kommer med största sannolikhet skeppas med Snapdragon 8 Gen 3 under huven. Jag hoppas Samsung kommer erbjuda Z Fold6 i en version med 16 GB RAM eller mer eftersom ett multitasking-monster behöver så mycket RAM som möjligt!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *