Oneplus Watch 2 D

Så mycket kostar OnePlus Watch 2 i Sverige, är tillgänglig för förköp

OnePlus har idag hållit ett event där tillverkaren visat upp sin smarta klocka Watch 2. Det är den första smarta klockan från tillverkaren som kör Wear OS (version 4), och den har någon speciell hybrid funktion så att du ska få ut betydligt längre batteritid än traditionella smarta klockor med Wear OS 4.

Klockan erbjuder en 1,43″ skärm med upplösningen 466×466 pixlar tillsammans med 60Hz uppdateringsfrekvens. Modellen ska erbjuda över två dagars batteritid i det vanliga läget och upp till 100 dagars batteritid i något Ultra läge (där du troligtvis bara kan se tiden och eventuellt någon inkommande notis).

Under huven sitter Snapdragon W5 Gen 1 med 2 GB RAM och 32 GB ROM. Det innebär att du kan fylla klockan med en hel del appar. Inte för att det finns speciellt mycket i Wear OS, men det finns åtminstone betydligt större utbud än om klockan skulle köra OnePlus egna operativsystem som föregångaren gjorde.

När det kommer till sensorer erbjuder OnePlus Watch 2 bland annat en pulsmätare, syremättnadsmätare, ljussensor, GLONASS,Galileo samt GPS. 

Klockan kommer kosta 3990 kronor i Sverige och det verkar som att du kan få den till 8 mars om du beställer den idag. Den säljs enbart i storleken 46mm med WiFi i två färger som ni ser på bilden här ovanför.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *