20240226 041418

Max Jambor: OnePlus Watch 2 kommer kosta 329 euro, här är specifikationerna!

Lite senare idag presenteras OnePlus Watch 2. Det här förväntas bli företagets första smartwatch som kommer rocka Wear OS och på något knepigt vis ha riktigt bra batteritid. Nu har Max Jambor laddat upp en Tweet där han förutom att avslöja specifikationerna för klockan också avslöjat hur mycket den förväntas kosta.

Det framgår bland annat att den kommer köra Wear OS 4 från start. Vidare säger han att den kommer få en 1,43″ skärm och Snapdragon W5 under huven. Det sägs också att klockan kommer få ett 500 mAh batteri, och faktum är att Samsungs senaste klockor har större batteri med betydligt sämre utlovad batteritid (jag tror det är upp till 4 dagar). Så jag är mycket skeptisk till om detta rykte om upp till 100 dagars batteritid verkligen stämmer.

Max avslöjar också att klockan kommer kosta 329 euro. OnePlus har dessutom hintat om kampanjer på klockan, så du kommer troligtvis kunna få den billigare.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *