Recenzja Motorola Edge 40 Pro Test Opinie 38 Scaled

Motorola Moto Edge 50 Pro kan vara nära! 

Det är Anthony som på Twitter nyligen avslöjat att ett kommande flaggskepp från Motorola troligtvis är mycket nära. Detta eftersom Edge 50 Pro som den troligtvis kommer kallas blivit certifierad av FCC, något som brukar vara ett tecken på att smartphones är mycket nära att presenteras.

Men det är inte allt! Dessutom framgår det att telefonen kommer få 125W trådad och 50W trådlös laddning. Det skulle ge enorm sprutt till det 4500 mAh stora batteriet som telefonen ryktas få. Eftersom det troligen kommer röra sig om ett fullfjädrat flaggskepp så bör den även få egenskaper så som Snapdragon 8 Gen 3, en högupplöst och snabb display och kameror med hög upplösning. Det är oklart när den kommer presenteras exakt men den är antagligen inte långt borta.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *