Huawei Pocket 2 Featured 1068x991

Här är Huawei Pocket 2, är IPX8-klassad och har stöd för tvåvägs sattelit kommunikation

Huawei har under morgonen svensk tid visat upp nya Pocket S2, vilket är företagets senaste foldeble i Flip-kategorin. Den här modellen erbjuder flera spännande nyheter så som Huaweis egna Kirin 9000S-chipp tillsammans med en IPX8-konstruktion.

På insidan har mobilen fått en 6,94″ skärm med Full HD+-upplösning. Skärmen kan uppdateras mellan 1-120Hz och ska erbjuda en maximal ljusstyrka på 2200 nits. Under huven hittar vi Kirin 9000S, vilket är samma chipp som sitter i Mate 60 Pro och som bland annat har stöd för 5G. Någonting som är nytt för den här gången är att Pocket 2 har stöd för sattelit i tvåvägskommunikation. Telefonen kommer i versionerna 12/256, 12/512 och 12/1024GB.

På baksidan har mobilen fått en primär 50 MP-kamera, en 12 MP-kamera för vidvinkel och en 8 MP-kamera för zoom (3x optisk). På insidan sitter en 10,7MP-kamera för selfies.

Telefonen har också fått ett 4520 mAh batteri med 66W trådad laddning tillsammans med 40W trådlös laddning. På framsidan sitter en 1,33″ cirkulär skärm där du ska kunna se notiser.

Mobilen kommer inledningsvis enbart bli tillgänglig i Kina.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *