Huawei Mate 60 Pro

Huawei Mate 60 och Mate 60 Pro erhåller HarmonyOS 4.0.0.158

Huawei Mate 60 och Mate 60 Pro är en imponerande duo smartphones eftersom telefonerna bland annat erbjuder företagets egna Kirin-chipp. Nu ser det ut som att Huawei börjat skicka ut en ny uppdatering till modellerna som med hjälp av mjukvara ska ha fått stöd för att kunna mäta saker i olika vinklar. Det låter ju helt klart som något häftigt!

Vidare ska uppdateringen även förbättra kameran med nya filter liksom att Face Unlock liksom fingeravtrycksläsaren ska ha blivit bättre efter den här uppdateringen.

Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *