20240218 003735

Är detta ett skämt eller kommer iPhone 16 Pro se ut så här?

Som vanligt när det kommer till Apples iPhones har det redan börjat spekuleras om hur företagets kommande iPhones kan komma att bli. Nu kan en första bild ha inkommit som kan visa hur baksidan på kommande iPhone 16 Pro kan komma att se ut, och om ni frågar mig är det inte en snygg design.

Som ni ser på bilden här ovanför är det möjligt att iPhone 16 Pro kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en blixt, men det ser minst sagt ut som en udda design och jag har personligen svårt att se att nästa iPhone Pro-modell kommer se ut så där.

Sedan tidigare har det spekulerats om att iPhone 16 Pro bland annat kommer få snabbare processor (som vanligt) tillsammans med snabbare laddning, bojor som helt klart hade varit en välkommen nyhet! Med det sagt är det lång tid kvar tills dess att nästa iPhone kommer visas upp så därför lär det bli många spekulationer även framöver.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *