Iphone Se 4 Rumored To Arrive In 2025 With A Design Based On The Upcoming Iphone 16

Rykte: det kan vara dags för TVÅ nya iPhone SE

Under det senaste halvåret har det varit många rykten om en ny iPhone SE från Apple. Det har varit väldigt många rykten men vi har inte sett så många läckor. Nu hävdar dessutom Anthony på Twitter att det är troligt att Apple kommer visa upp inte en utan två nya SE-modeller…om det nu kommer någon ny iPhone SE vill säga.

Han menar att Apple dels kommer släppa en ”vanlig” SE med en skärm som sägs bli 6,1″ stor, men också en SE+ vars skärm sägs bli 6,7″ stor. Detta skulle i min mening förstöra vitsen med företagets nuvarande iPhone 15 Plus så jag är mycket skeptisk till om någon SE+ verkligen existerar eftersom Apple dessutom kan droppa priset rejält på iPhone 15 Plus om man känner för en billigare stor iPhone.

Samtidigt har det varit väldigt mycket spekulationer om en ny iPhone SE och ingenting har hänt från Apples håll än så länge. Så låt mig tveka om ens någon ny SE existerar.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *