20240211 163502

Koncept kan visa iPhone SE 4

Det har under en längre period ryktats om att Apple kommer visa upp en ny iPhone SE, men än så länge har vi inte sett någon ny SE från tillverkaren. Nu har det inkommit uppgifter om en bild som kan visa hur nästa SE kan komma att se ut, och vi ser tydliga likheter med företagets moderna iPhones.

Jag syftar såklart på den magiska ön som nästa SE också ser ut att få. Detta kommer troligen underlätta utvecklingen av appar för utvecklare (eftersom alla iPhones således är byggda på samma sätt). Skärmen kommer med största sannolikhet få en uppdateringsfrekvens på 60Hz.

Utöver detta ser vi en kamera på baksidan och något annat förväntar jag mig inte heller med tanke på att nästa SE förväntas bli betydligt billigare än iPhone 15.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *