Motorola Moto G Play 2024 Renders Leaked 379

Så här ser MOTOROLA MOTO G PLAY (2024) ut

Det ser ut som att Motorola kommer hålla låda inom en snar framtid där tillverkaren kommer visa upp nya Moto G Play (2024). Nu ser det ut som att den här modellen läckt ut på bild tillsammans med några specifikationer. Det framgår bland annat att den här mobilen kommer få tre kameror på baksidan.

Det framgår inte hur alla specifikationer för G Play (2024) kommer bli, men det ryktas om att åtminstone den primära kameran kommer få en upplösning på 50 MP. På framsidan verkar det istället som att mobilen kommer få en 6,5″ skärm med upp till 90Hz. Det nämns också att mobilen kommer bli tillgänglig i en version med 4GB RAM och 64GB minne.

Det återstår att se när den kommer visas upp, men förhoppningsvis blir det inom de kommande veckorna.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *