Gsmarena 002 (6)

Rendering kan visa Motorola Moto G 5G 2024

Inom de kommande månaderna kommer Motorola troligen visa upp en eller flera nya smartphones, vilket inte hör till ovanligheten. Nu ser det ut som att en rendering kan ha läckt ut som kan visa hur G 5G 2024 troligen kommer att se ut, och det ser ut som att den kommer få två kameror på baksidan tillsammans med en blixt. Vidare ser det ut som att den kommer få ett uttag för hörlurar (ja, 3,5mm) och en otroligt tunn design ser modellen också ut att få.

Sedan tidigare har det spekulerats om att modellen kommer få en 6,5″ skärm med FHD+-upplösning tillsammans med en LCD-panel. Jag hoppas och tror verkligen på 120Hz, men känner mig mycket tveksam.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *