Gsmarena 000 (2)

Huawei kan göra det förbjudna

Många har blivit oerhört förvånade över att Huawei i och med Mate 60 Pro visade upp det nya chippet Kirin 9000. Nu har det inkommit uppgifter om att Huawei kan komma att göra något som USA inte gillar ännu en gång. Men den här gången ska det enligt källor handla om ett billigare chipp i mellanklassen.

Källan nämner att det här chippet med största sannolikhet kommer heta Kirin 830 och enligt källan kommer det här chippet visas upp tillsammans med Nova 12-serien som sägs visas upp i december det här året. Det nämns dock att det är högst oklart om vi verkligen kommer få se något nytt Tensor-chipp då det som sagt bara är rykten, och dessa ryktena bör tas med en rejäl nypa salt med tanke på att saker och ting svänger fort, speciellt i Huaweis värld.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *