Gsmarena 00 (1)

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design nu officiell

Kinesiska Huawei har idag visat upp den mycket exklusiva Mate 60 RS Ultimate Design. Denna serie var i samarbete med tyska biltillverkaren Porsche förr i tiden men med tanke på att detta samarbete upphört så har Huawei gjort något helt eget, och visst är RS Ultimate Design otroligt snygg?

Telefonens specifikationer är identiska till de vi hittar i Mate 60 Pro+, och det är ju ett flaggskepp vi pratar om. Telefonen har bland annat fått en 6,82″ skärm tillsammans med 120Hz. Under huven sitter företagets egna chipp Kirin 9000s tillsammans med upp till 16GB RAM och 1024GB minne. Telefonen har fått tre kameror på baksidan med mycket hög upplösning (48+48+40 MP). Det sitter också ett 5000 mAh batteri under huven i den här enheten. Enheten kommer också med ett gäng förmåner om du köper den, men jag misstänker att de är begränsade till den kinesiska marknaden.

Just förmånerna är troligtvis en bidragande orsak till hur otroligt dyr Mate 60 RS Ultimate Design kommer vara i Kina. Basmodellen med 16/512GB kommer kosta motsvarande 1641 dollar medans modellen med 16/1024GB minne kommer kosta motsvarande 1778 dollar. Den lär ju inte släppas utanför Kina, och om den gör det vågar jag inte tänka på hur dyr den då kommer bli.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net