Samsung Galaxy Tab S9 Fe 3

Samsung Galaxy Tab S9 FE läcker troligtvis ut på ny bild tillsammans med pris

Det ser ut som att Samsung Galaxy Tab S9 FE kan komma att visas upp mycket snart. Nu ser det ut som att en bild läckt ut på enheten som visar klart och tydligt hur den kommer se ut. Dessutom sägs det att basmodellen med 128GB minne och WiFi kommer kosta så lite som 529 euro. Det återstår att se när den kommer visas upp, men förhoppningsvis blir det inom kort.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *