2 1

Så här kommer Samsung Galaxy A05 troligtvis se ut

Det ser ut som att Samsung kommer visa upp en ny smartphone inom en snar framtid. Den här enheten kommer med största sannolikhet kallas för A05 och det som med största sannolikhet kommer sticka ut mest med den här enheten är dess batteri. Enligt källan kommer det få en kapacitet på hela 5000 mAh. Det återstår att se när Samsung kommer visa upp modellen, men förhoppningsvis blir det inom kort!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *