A14qpr1beta1 Outer Screen App Continuity 2

Google Pixel Fold får stöd för användning från den inre displayen till den yttre

I en ny beta som Google skickat ut till bland annat sin vikbara telefon Pixel Fold så har en funktion nu äntligen tillkommit som Samsung exempelvis haft i Galaxy Fold sedan första generationen.

Det handlar om att du, efter att du uppdaterat till den senaste betan av Android 14 (QPR1) kommer kunna gå in i inställningarna och välja att du vill att det du håller på med på den inre displayen även ska följa med till den yttre displayen. Om ni frågar mig är detta en funktion som verkligen borde ha varit standard när telefonen släpptes. Men det är ju bra att funktionen äntligen är här!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *