Screenshot 20230922 013556

Pixel Fold får stöd för fullskärm för alla appar på den inre displayen – så här gör du

En av de mest störande grejerna med Pixel Fold är att de allra flesta apparna inte dyker upp som helskärm på den inre displayen. Tidigare har du inte ens haft ett alternativ för att tvinga appar att köras i fullskärm. Men i och med den senaste betan så har Google äntligen gjort det möjligt. Det kommer inte fixat som standard dock.

Det du måste göra för att få till detta är att installera den senaste betan av Android 14 till Pixel Fold. Efter detta måste du gå in i inställningarna för att sedan leta reda på fliken som heter appar. Efter detta letar du upp den app du vill ska tvingas in i helskärmsläge. Detta hittar du under fliken ”avancerat” och sedan bildformat. Pixel Fold blev just mer komplett och det kommer bli mycket intressant att se hur den kommer bli med stabila Android 14!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *